• High speed single wall corrugated pipe machine
  • single wall corrugated pipe machine
  • single wall corrugated pipe machine
Wilujeng Sumping
Runhaoda wis specialized ing ngrancang lan Manufaktur Machinery Engineering.

Dadi Apa Runhaoda

Runhaoda wis specialized ing ngrancang lan Manufaktur Machinery Engineering.
  • 10 Taun

    10 Taun

    Spesialis ing diffusers ambu, karo Brand diduweni poto-- Runhaoda. model anyar saben taun.
  • Assurance Quality

    Assurance Quality

    Saben produk bakal dites kaping lima sadurunge pangiriman dening tim QC kita. Kabeh produk tundhuk karo ISO9001 ing.
  • Best-in-kelas Warranty

    Best-in-kelas Warranty

    Akhire, sing ora-tulisan, rencana babar pisan repair cepet sampeyan bisa dipercaya. kinerja pengalaman karo pangayoman lengkap.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Swara 10 taun OEM / ODM pengalaman. Menehi kita gagasan, kita entuk desain kanthi.

Babagan awake dhewe

Qingdao teknologi runhaoda co., Ltd. dumunung ing kutha ayu jiaozhou bay -jiaozhou ing, mimpin dening ekonomi kacepetan dhuwur saka Qingdao lan fasilitas conveniency saka segara, udhara lan transportasi tanah, kita bisa kapal mesin kanggo nang endi wae cepet, aman lan kanthi kualitas dhuwur.

Qingdao teknologi runhaoda co., Ltd. Minangka Supplier mentas berkembang mesin plastik , kita bisa nggawe PP, PE, EVA, PA, PVC / kacepetan normal dhuwur tembok siji mesin pipe corrugated, dinding ganda ...

  • 803181102
  • 018080318
  • 8031811

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!