PVC garden pipe making machine factory and manufacturers | Runhaoda

PVC Taman pipe nggawe mesin

Short Description:

mesin iki bisa digunakake kanggo nggawe pipo PVC Taman (serat dikiataken pipo banyu Taman) The pipe normal punika 4 '' lan 6 '' Bahan utama lan njaba PVC, lapisan tengah karo tenunan machinery ngandhut: Two extruder kanggo PVC materi extruding, Die sirah, banyu cooling piranti tenunan mesin nyulam, hauling mesin, mesin rolling, welding, etc. 


  • Potongan: US $ 1 - 100,000 / Set
  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 5 Sets per Month
  • Port: Qingdao Port
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin iki bisa digunakake kanggo nggawe pipo Taman PVC (serat dikiataken pipo banyu Taman)

    Pipo normal 4 '' lan 6 '' 

    Ing materi utama lan njaba PVC, lapisan tengah karo tenunan

    mesin ngandhut:

    Two extruder kanggo PVC extruding materi,

    Die sirah, cooling banyu  piranti  tenunan  mesin nyulam, hauling mesin, mesin rolling, welding, etc. 






  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!