• High speed single wall corrugated pipe machine
  • single wall corrugated pipe machine
  • single wall corrugated pipe machine
Wilujeng sumping di ramatloka kami
Runhaoda ieu husus dina ngarancang jeung manufaktur mesin Plastik.

Kitu Kunaon Runhaoda

Runhaoda ieu husus dina ngarancang jeung manufaktur mesin Plastik.
  • 10 Taun

    10 Taun

    Ngahususkeun dina diffusers ambu, kalawan Brand dipiboga timer - Runhaoda. model anyar unggal taun.
  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Unggal produk bakal diuji lima kali saméméh pangiriman ku tim QC urang. Sadaya produk matuh ISO9001 nu.
  • Pangalusna-di-Kelas Rek

    Pangalusna-di-Kelas Rek

    Tungtungna, anu henteu-gede bohong, rencana jaminan perbaikan gancang anjeun tiasa dipercanten. kinerja pangalaman jeung perlindungan pinuh.
  • OEM / ODM

    OEM / ODM

    Leuwih 10 taun OEM / ODM pangalaman. Masihan kami pamendak anjeun, urang ngahontal design Anjeun akurat.

Tentang Kami

Qingdao téhnologi runhaoda ko., LTD. lokasina di kota geulis jiaozhou bay -jiaozhou nu, disetir ku ékonomi speed luhur Qingdao sarta fasilitas conveniency laut, udara jeung angkutan darat, bisa kapal mesin ka madhab gancang, aman jeung kalawan kualitas luhur.

Qingdao téhnologi runhaoda ko., LTD. Salaku supplier karek munculna mesin palastik , urang tiasa ngadamel PP, pe, Eva, Pa, PVC / speed normal tinggi témbok tunggal mesin pipe corrugated, témbok ganda ...

  • 803181102
  • 018080318
  • 8031811

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!