PVC garden pipe making machine factory and manufacturers | Runhaoda

PVC taman pipe pembuatan mesin

Pondok Description:

mesin ieu bisa dipaké pikeun nyieun pipa PVC taman (Serat bertulang pipa cai taman) The pipe normal nyaeta mangrupa 4 '' sarta 6 '' The bahan jero sarta luar téh PVC, lapisan tengah kalawan benang mesin ngandung: Dua extruder pikeun PVC bahan extruding, maot sirah, cai cooling alat benang mesin nyulam, hela tina mesin, mesin rolling, mesin las, jsb 


  • FOB Harga: US $ 1 - 100.000 / Siapkeun
  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 5 susunan per Bulan
  • Port: Qingdao port
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    mesin ieu bisa dipaké pikeun nyieun pipa taman PVC (Serat bertulang pipa cai taman)

    Pipa normal ieu mangrupa 4 '' sarta 6 '' 

    Bahan jero sarta luar téh PVC, lapisan tengah kalawan benang

    mesin ngandung:

    Dua extruder pikeun PVC extruding bahan,

    Maot sirah, cooling cai  alat  benang  mesin nyulam, hela tina mesin, mesin rolling, mesin las, jsb 






  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!